Louise de Colignylaan 60, Vlaardingen

Louise de Colignylaan 60, Vlaardingen

Vraagprijs: € 315.000,-
Status: Verkocht
Type: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1968
Inhoud: 370 m3
Woonoppervlakte: 109 m2
Aantal kamers: 5
Brochure: Bekijken

Goed onderhouden hoekeenzinswoning in kindvriendelijke omgeving op een royaal perceel grond (288m2) met als resultaat aan drie zijden een heerlijke tuin.

De ligging van de woning is centraal ten opzichte van winkelcentrum De Loper, openbaar vervoervoorzieningen, scholen, uitvalswegen en recreatievoorzieningen zoals de Broekpolder en het Midden-Delfland.

Aan de achterzijde is een terrasoverkapping (±3x3m) gerealiseerd voor het creëren van een buitenkamer, uitgevoerd met zonwering en verlichting. De ideale oplossing voor het terras; een goede bescherming tegen de zon, wind en regen. Ook te gebruiken in voor- en naseizoen. Serremogelijkheid.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, trapkast, doorzonwoonkamer (±3.7x7.2m) met toegang tot achtertuin, keuken (±2.5x3m) met diverse inbouwapparatuur en eveneens toegang tot achtertuin;

Eerste verdieping: overloop, twee achterslaapkamers (resp. ±2.5x3m en ±3.7x3.4m), voorslaapkamer (±3.7x2.6m), geheel betegelde badkamer (±2.5x2.1m) met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, tweede toilet en decorradiator;

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken, zolderkamer (±12m2 )met dakkapel aan achterzijde, hobbyruimte (±5m2) met opstelling c.v.-combiketel, bergruimte onder kap;

Fraai aangelegde voortuin, beschutte zijtuin, achtertuin (±115m2) met vijverpartij (±2x4m), vrijstaande stenen berging (±3.5x2m), blokhut en achteruitgang. Door de grootte van de tuin is de keuze voor zon of schaduw gemakkelijk te maken.

Bijzonderheden:
 • Bouwjaar c.v.-combiketel (Nefit HR): december 2018;
 • Isolatie: thermopane en HR++beglazing, vloer woonkamer, dak- en spouwisolatie (2019);
 • Diverse hardhouten kozijnen;
 • Begane grond en eerste verdieping voorzien van laminaatvloeren;
 • Diverse ingebouwde kastruimten;
 • Energielabel C;
 • Erfpacht tot 31-05-2066 met een 20-jaarlijkse herzieningsmogelijkheid per 01-06-2028, ad euro 368,52 per jaar;
 • Bouwjaar 1968;
 • Inhoud ± 370m³;
 • Gebruiksoppervlakte ± 109 m²;
 • Grondoppervlakte 288m²;
 • Oplevering in overleg.
Vraagprijs € 315.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.