mr. L.A. Kesperweg 35, VLAARDINGEN

mr. L.A. Kesperweg 35, VLAARDINGEN

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.
Status: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 1957
Inhoud: 255 m3
Woonoppervlakte: 79 m2
Aantal kamers: 3
Brochure: Bekijken
Mr. L.A. Kesperweg 35c te Vlaardingen

Vrij uitzicht en balkon op het zuid-westen.

Op de derde verdieping gelegen geheel gerenoveerd en gemoderniseerd 3-kamerappartement (v/h 4) met een praktische herindeling.

Een goed onderhouden wooncomplex, dat is voorzien van een afgesloten entree met bellentableau, automatische deuropeners en bergingen in de onderbouw. De appartementen zijn middels een liftinstallatie en trappenhuis te bereiken.

De ligging van de woning is centraal ten opzichte van openbaar vervoervoorzieningen (metrostation Oost en bushaltes), rijkswegen (A4 en A20) en winkelcentrum (Van Hogendorplaan).

Indeling:
Entree, gang, welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken:
woonkamer (±5.7x3.8m), open (woon)keuken (±3.9x3.8m) met granieten aanrechtblad, ingebouwde inductiekookplaat, recirculatiekap, combimagnetron, vaatwasmachine, koel- en vrieskast, geheel betegeld toilet met fonteintje, vergrote badkamer (±7.5m²), geheel betegeld met douche/stoomcabine, wastafeleiland, decorradiator en toegang tot balkon (±3.3x0.9m), separate ruimte (±1.2x1.5m) voor c.v.-combiketel en wasautomaat.
Het appartement beschikt voorts over twee slaapkamers (resp. ± 2.3x4m en ±2.8x4m), beide met toegang tot balkon (±5.4x1.4m).

Berging (±2.7x1.6m) in de onderbouw.

Bijzonderheden:
• C.v.-gas, gecombineerd met de warmwatervoorziening, bouwjaar (Intergas) combiketel: 2004;
• Kunststof kozijnen met thermopane beglazing HR++;
• Gehele woning is voorzien van laminaatvloer, stuc wanden en plafonds, muv badkamer en toilet;
• Servicekosten VvE € 146,20 per maand;
• Eigen grond;
• Bouwjaar 1957;
• Woonoppervlakte: ± 79 m²;
• Inhoud: ± 255 m³;
• Energielabel C;
• Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 175.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.