Prins Hendriklaan 59, VLAARDINGEN

Prins Hendriklaan 59, VLAARDINGEN

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.
Status: Verkocht
Type: Woonhuis
Bouwjaar: 1938
Inhoud: 365 m3
Woonoppervlakte: 102 m2
Aantal kamers: 4
Brochure: Bekijken
Op eigen grond gelegen ééngezinswoning.

Gunstige ligging, nabij scholen, winkels, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: vestibule, gang, gedeeltelijk betegeld toilet met vrijhangend closet, doorzonwoonkamer (±3.6x8.5m) met trap/kelderkast, erker aan voorzijde en openslaande deuren aan achterzijde, keuken (±2.6x1.9m) met L-vormige Bruynzeel inrichting, ingebouwde gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en toegang tot achtertuin;

Eerste verdieping: overloop, voorslaapkamer (±2.7x3m) met ingebouwde kastruimte, badkamer (±1.9x3m) met ligbad, wastafel en vrijhangend toilet, achterkamer (±3.9x3.8m) met ingebouwde kastruimte en toegang tot balkon (±2.1x2.8m);

Tweede verdieping: overloop met wasautomaataan-/afvoer en c.v.-combiketel, zolderkamer (±21m²) met dakkapel aan voorzijde.

Voortuin (±21m²), achtertuin (±41m²) met blokhut (±2.5x3m) en uitgang.

Bijzonderheden:
• C.v.-gas, gecombineerd met de warmwatervoorziening: bouwjaar Remaha HR combiketel: 2017;
• Isolatie: dakisolatie, thermopane beglazing kozijn begane grond achterzijde en Velux dakramen tweede verdieping;
• Diverse hardhouten kozijnen;
• Ligging achtertuin: noord-westen;
• Eigen grond;
• Grondoppervlakte 121 m²;
• Inhoud ± 365 m³;
• Woonoppervlakte: ± 102 m²;
• Bouwjaar ± 1938;
• Oplevering per direct.

Vraagprijs € 259.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.