Anna van Burenstraat 40, VLAARDINGEN

Anna van Burenstraat 40, VLAARDINGEN

Vraagprijs: € 290.000,- k.k.
Status: Verkocht
Type: Woonhuis
Bouwjaar: 1968
Inhoud: 410 m3
Woonoppervlakte: 121 m2
Aantal kamers: 5
Brochure: Bekijken
Goed onderhouden hoekwoning in kindvriendelijke omgeving.

De ligging van de woning is centraal ten opzichte van winkels, openbaar vervoervoorzieningen, scholen, uitvalswegen en recreatievoorzieningen zoals de Broekpolder en het Midden-Delfland.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, woonkamer (±26m²) met open trap, trapkast, keuken (±2.4x2.9m) met L-vormige inrichting, ingebouwde gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koel-/vrieskast en toegang tot achtertuin;

Eerste verdieping: overloop, twee achterslaapkamers (resp. ±2.6x3.1m en ±3.1x4m), voorslaapkamer (±3.3x3.3m), gedeeltelijk betegelde badkamer (±2.4x2.1m) met ligbad, wastafel en toilet;

Tweede verdieping: open zolder (±27m²) met opstelling c.v.-combiketel en royale dakkapel aan achterzijde;

Voortuin (±7.2x3.1m), zijtuin, zonnige achtertuin (±7.2x10m) met vrijstaande vernieuwde houten berging (±3.3x2.3m) en uitgang.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar c.v.-combiketel (Nefit HR): 2016;
• Overige warmwatervoorziening: close-in boiler (2014);
• Thermopane beglazing begane grond en dakkapel tweede verdieping;
• Diverse ingebouwde kastruimten;
• Zonligging achtertuin: oosten;
• Eigen grond;
• Bouwjaar 1968;
• Inhoud ± 410m³;
• Gebruiksoppervlakte ± 121m²;
• Grondoppervlakte 148m²;
• Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 290.000,-- k.k.

Het is mogelijk om de garage Philips Willemstraat 20 te kopen. Vraagprijs € 29.500, -- k.k.


Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.


De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.