Insulindesingel 16, VLAARDINGEN

Insulindesingel 16, VLAARDINGEN

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.
Status: Verkocht
Type: Woonhuis
Bouwjaar: 1939
Inhoud: 330 m3
Woonoppervlakte: 110 m2
Aantal kamers: 5
Brochure: Bekijken
ZIE OOK DE IMPRESSIEFOTO'S VOOR ANDERE INTERIEURMOGELIJKHEDEN.

Bijzonder gunstig gelegen eengezinswoning, een verkeersluwe ligging en uitzicht op singel.

De ligging is centraal ten opzichte van openbaar vervoer, scholen en recreatievoorzieningen zoals zwembad De Kulk, de Vlaardingse Vaart en de Broekpolder. Op loopafstand van het stadscentrum en op korte afstand van op- en afritten van A20 en A4.

Het huis is direct bewoonbaar, zij het eenvoudig en verouderd. Veel mogelijkheden voor een handige starter om het (op termijn) naar eigen idee te verbeteren/veranderen.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule (±1.9x1.9m), gang, trapkast, betegeld toilet met vrijhangend closet, keuken (±2.9x1.9m) met ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en toegang tot achtertuin, doorzonwoonkamer (±30m²) met gas(moeder)haard en openslaande deuren aan achterzijde;

Eerste verdieping: overloop, voorslaapkamer met bijgetrokken zijkamer (±16m²), achterslaapkamer (±3.4x3.4m) met openslaande deuren naar balkon (±1.1x5.5m), geheel betegelde badkamer (±1.9x1.7m) met wastafel, toilet, douchegelegenheid en wasautomaataansluiting;

Tweede verdieping: zolderruimte (±12m²) middels vaste trap te bereiken, twee achterslaapkamers (resp. ±5m² en 8m²) met dakkapel.

Voortuin (±4.5x5.5m), achtertuin (±13.6x5.5m) met vrijstaande houten berging (±17m²).

Bijzonderheden:
* Centrale verwarming met moederhaard (2016);
* Warm watervoorziening: elektrische boiler (80 liter) en close-in boiler;
* Diverse hardhouten kozijnen en thermopane beglazing;
* Ingebouwde kast- en bergruimten;
* Diverse elektrische zonwering;
* Eeuwigdurend recht van erfpacht ad € 21,26 per jaar;
* Bouwjaar woning ±1939;
* Perceeloppervlakte 157m²;
* Inhoud woning ± 330m³;
* Woonoppervlakte woning ± 110m²;
* Aanvaarding: per direct.

Vraagprijs € 245.000,-- k.k.

Huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang!


De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch aanvaardt Bouman Makelaardij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze dient slechts beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Maten zijn “circa” maten.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.