Westvest 105, Schiedam

Westvest 105, Schiedam

Vraagprijs: € 990,-
Status: beschikbaar
Type: appartement
Bouwjaar: 1979
Inhoud: 130 m3
Woonoppervlakte: 50 m2
Aantal kamers: 2
Brochure: Bekijken

Gemeubileerd 2-kamerappartement met zonnig balkon.

Dit moderne appartement ligt op de 2e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met een afgesloten entree met bellentableau en een lift. Het appartementencomplex is centraal gelegen in het centrum van Schiedam, nabij winkelcentrum De Passage, openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen.

Geheel voorzien van een laminaatvloer.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en betegeld toilet, woonkamer (circa 4.9x4.6m) met eethoek en open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, elektrische kookplaat, recirculatiekap, koel- en vrieskast en combimagnetron. De woonkamer biedt door middel van de glazen (schuif)pui een directe toegang naar het balkon (circa 4.9x2.3m) gelegen op het zuid-westen. Slaapkamer (circa 3.6x2.3m) aan galerijzijde met elektrisch rolluik en toegang tot de badkamer; deze is geheel betegeld en voorzien van een douchegelegenheid, wastafel, radiator, wasmachine en de opstelling voor de boiler.
Berging in de onderbouw (circa 6m2).

Mogelijkheid tot het huren van een garageplek ad € 115,-- per maand.

Huurprijs: € 990,-- per maand, incl. servicekosten

Huurcondities appartement:
- Huurprijs is exclusief kosten water, verwarming, elektra en internet;
- Waarborgsom: 1 maand huur:
- Huurtermijn: minimaal een jaar, maximaal 2 jaar;
- Huuringang: per direct;
- Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de  algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte
- Om voor de woning in aanmerking te komen dient uw maandelijks bruto inkomen minimaal 3,5x de maandhuur te bedragen, zijnde euro 3.500,--;
- Gezien de grootte is het appartement geschikt voor maximaal 2 personen;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Screening van toepassing.

Benodigde documenten bij belangstelling:
- Een kleurenkopie van een geldig legitimatiebewijs;
- Een werkgeversverklaring niet ouder dan drie (3) maanden;
- Drie recente salarisstroken;
- Een kopie van je arbeidsovereenkomst;
- Een verklaring van je huidige verhuurder dat je een goede huurder bent en geen huurschulden of achterstanden hebt.
De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een huurder van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)huurder zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.