Over Bouman Makelaardij

Ploni Bouman aan het woord


Betere service door klein te blijven

Op 1 augustus 1999 ben ik met Bouman Makelaardij gestart. Het is een eenmansbedrijf, of liever gezegd een eenvrouwsbedrijf. Mijn afspraken maak ik voornamelijk bij de mensen thuis, in hun eigen omgeving. Dit is veel informeler; mensen voelen zich dan ook meer op hun gemak. Sinds 1981 ben ik werkzaam in de makelaardij; in 1991 ben ik beë­digd als makelaar in onroerende goederen.

Het idee om zelf een kantoor te starten werd mede ingegeven door het feit dat ik een meer persoonlijke benadering en behandeling wilde geven aan mijn opdrachtgevers, waarbij kwaliteit en dienstverlening alsmede integriteit en betrokkenheid voorop staan.

Mijn activiteiten bestaan voornamelijk uit bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties van verschillende aard.

Als lid van de brancheorganisatie NVM word ik gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogstmogelijke peil en dat is in het belang van mijn clienten.

Ploni F. Bouman-de Wolf
Register makelaar-taxateur

Contact opnemen

Wat maakt Bouman Makelaardij bijzonder?