Makelaar Vlaardingen NVM Makelaar Vlaardingen Huis verkopen Vlaardingen Woningtaxatie Vlaardingen Aankoopmakelaar Vlaardingen

HUIS VERKOPEN

Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin.  

Het vereist deskundige hulp op maat waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Natuurlijk bent u niet verplicht een makelaar in te schakelen. Doet u dat inderdaad niet, dan bespaart u toch mooi die makelaarskosten. U loopt wel risico uw woning zelf te verkopen. Neemt u die op de koop toe?

Ploni Bouman levert haar geld op, heeft de kennis, kent de weg en heeft de juiste middelen tot haar beschikking.

Zij bezoekt de woning om de bouwkundige/technische staat vast te stellen en de verkoopwaarde te bepalen. Samen met u worden uw uitgangspunten, de te volgen verkoopprocedure en de vraagprijs vastgesteld. 

De woning wordt geregistreerd in het computersysteem van de NVM, gepubliceerd op Funda en optimaal gepresenteerd. Bezichtigingen worden georganiseerd, het nodige papierwerk wordt afgehandeld en onderhandelingen worden in overleg met u verzorgd. Vooral dat laatste is een taak voor de makelaar. Zij is ervaren en beheerst tot in de puntjes de techniek van het onderhandelen, zodat u de beste prijs krijgt voor uw huis.

cta