VLAARDINGEN, Robert Schumanring 160

Vraagprijs € 159.500,- k.k.
Status Verkocht
Wijk Holy
Type Maisonnette
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4
Woonoppervlak 83 m²
Inhoud 224 m³

Omschrijving

Vier-kamermaisonnette op tweede en derde verdieping aan de buitenrand van een goed onderhouden wooncomplex gelegen, met uitzicht op groenstrook en balkon op het zuiden.

De ligging van de woning is centraal ten opzichte van openbaar vervoervoorzieningen, scholen, uitvalswegen en recreatievoor-zieningen zoals de Broekpolder en het Midden-Delfland gebied en is op loopafstand van winkelcentrum De Loper.

Woonverdieping: entree, hal, geheel betegeld toilet met vrijhangend closet en fonteintje, moderne keuken (3.1x2.1m) aan galerijzijde, woonkamer (22m) met toegang tot balkon (1.5x4.3m);

Slaapverdieping: overloop, kastruimte met opstelling boiler,  royale voorslaapkamer (2.9x4.3m), betegelde badkamer (2.1x2.1m) met douchegelegenheid, wastafel, tweede toilet en wasautomaataansluiting, twee achterslaapkamers (beide 2.1x4.5m);

Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

Vraagprijs € 159.500,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch aanvaardt Bouman Makelaardij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze dient slechts beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Maten zijn “circa” maten.