VLAARDINGEN, Plein 1940 45

Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Status Verkocht
Type Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4
Woonoppervlak 155 m²
Inhoud 440 m³

Omschrijving

Perfect onderhouden royaal drie-kamerappartement (voormalig vier-kamerappartement) op de eerste verdieping in het luxueuze appartementencomplex ‘Het Baken’.
 
Indeling:

Entree, hal, woonkamer (▒75m▓) met erker en bijgetrokken studeerkamer, open keuken (▒3.7x2.5m) met SieMatic inrichting, ingebouwde inductiekookplaat, elektrische oven, recirculatiekap, vaatwasmachine en koelkast, bijkeuken (▒2.2x2.5m) met wasautomaataan-/afvoer, inpandig betegeld balkon (▒3.2x2.4m) vanuit keuken te bereiken, hobbykamer (▒4.2x2.8m) met schuifkastenwand, ouderslaapkamer (▒20m▓) met inloopkast en toegang tot geheel betegelde badkamer (▒2.4x2.8m) met toilet, ligbad, bidet, douchegelegenheid en meubel met dubbele wastafel, ruimte met c.v.-combiketel en mechanische ventilatie-unit, geheel betegeld toilet met fonteintje, geheel betegelde gastenbadkamer (▒2.3x1m) met douchegelegenheid en wastafel.

Berging (▒2.3x2.7m) op de begane grond.
Eigen buitenparkeerplaats


Bijzonderheden:

Vraagprijs € 339.000,-- k.k.


Een huis kopen? ... Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang!

De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch aanvaardt Bouman Makelaardij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze dient slechts beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Maten zijn “circa” maten. 

Men wordt er uitdrukkelijk op geattendeerd dat verkopende partij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn dergelijke eigenschappen, c.q. gebreken voor risico en rekening van koper.